Thursday, May 17, 2012

Segmen : Tambah follower twitter

jom join segmen blog cik eyfa neh. 




Jika berminat untuk join segmen ni sila penuhi semua syarat-syarat di bawah.
  1.  CLICK DI SINI dahulu.
  2. Follow blog http://eyfaaliasstory.blogspot.com/
  3. Follow twitter beliau di @EYFAalias ( I will follow you back soon )
  4. Buat satu entry bertajuk "Segman : Tambah follower twitter" dan linkkan pada entry ini.
  5. Dalam entry itu sila pamer atau letakkan sekali id or link twitter anda.
  6. Tag kepada rakan-rakan anda yang lain (sekurang-kurangnya 2 orang) dan pastikan mereka tahu.
  7. Hantarkan link entry kita dekat  pada entry beliau itu.
  8. Lepas senarai yang join segmen ni keluar kita wajib follow Twitter mereka plak, okay.


okay,dah click dah. dah follow blog and twitter jugak. ID sy adalah suzanatahir. cool ha? :p oke,follow me,then i'm gonna follow u too. no offend. :)

skrg,nak tag, nur hannan dgn ismah rasyidah . diorang pun ada twitter jugak. so,that's why tag diorang. t 

cakap kat diorang through twitter. hahaha  oke,done. nt senarai dah keluar,t habaq mai. :D








7 comments:

EYFAalias said...

Thanks ya sebab sudi join. Saya dah follow awak balik dekat twitter. Keep in touch :)

Senarai peserta saya akan update esuk. terima kasih :)

EYFAalias said...

Hello dear, senarai peserta yang join dah keluar. Jom serbuuuuu~ Yayyy!

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter-senarai.html

Cik Adieb said...

Salam,dari segmen yg sama.Salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

eyka said...

Visit here .... done follow twitter awk ... :)

ieka farhana said...

have done follow you hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id twitter ---> @fhanahaziqah

Jannah Salleh said...

follow blog kelajuan paradigma nih.nice to meet you :)

Fahz said...

done follow u dear.happy blogging :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...