Sunday, January 15, 2012

Burung Biru

salam.


okay.saja nak cakap kat korang semua yang z pun ada twitter. just put that "follow me" button dkt blog. :D sesape yang ada twitter jugak,jomlah kita follow mollow. seriously,i'm addicted to twitter. :) kalau nak banding twitter dgn facebook,baik twitter lah. tak kenal org tuh pun kita boleh tegur. facebook ada? hahaha kalau korang buat dekat fb,sah2 org tuh pelik gile. serious tak tipu wei. :p






satu lagi nak cakap,yang untuk pengetahuan korang lagi,blog ni still baru. still baru sangat2. tapi z bukan lah blogger baru. since f3 lagi dah beberapa kali main blog ni.ouh okay.kenape buat blog baru? hahahaha ni sbb yang before ni bila dah baca balik rasa macam tak matang je cara berblogging tuh. rasa malu dgn diri sendiri. hik2 tak dela,actually blog2 z before ni lama z tak update. so,terus jela z shut down. niat di hati yang ni i.Allah,kekal lama sikit. dah penat dah tukar2 blog ni. btw,blogger skrg pun dah maju. tak kampung macam dulu. tak payah nak edit html ape lah kalau setakat nak blog lawa. tutorial pun dah berlambak dah kat blog2 sifu kalau korang nak blog korang cantik. kan?




okay. tuh je nak cakap kat korang. pe2 hal,next post plak. satu penyakitlah,kalau korang dah lama tak blogging,mesti jadi macam z. terus macam asyik nak post je. hahaha ok. chow dulu. nak g jejalan kat blog korang plak. :D



3 comments:

Drakula Comel said...

selamat berblogging dgn lbey kerap..hihi

ainulaqma said...

follow twitter kite jugak~ :)

HalaTuju said...

Sama-sama kita bjuang:)

follow me gak ea..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...