Sunday, January 15, 2012

dah sabtu dah? :o

salam.


cepat betul masa berlalu. rasa macam ada pencuri masa. macam dalam cerita spy kids 4 tuh. XD hik2 kadang,kita mmg terlupa untuk menghargai masa.  ada masa,duk habis ke benda2 yang tak berfaedah je. alola. :-S

okay. hari ni dah hari sabtu. 3 more papers to go for next week and then,FREEDOM! tak sabar nak balik rumah time cuti CNY and qada tidur banyak2.! hahaha tapi yang sedih nya,cuti 4 hari je kot. :( cuti midsem kena pergi latihan SUKSIS. dah lama kot. hitam lah jap lagi. hoho *bajet putih je*


tersedar subuh tadi,tgh internet UM ni laju semacam je. apa lagi,bukan nak bukak buku,tapi p download cerita harry potter. okay,sape tak pernah layan harry potter rugi lah kot. sbb cte ni mmg best! hoho tak percaya,try lah tgk. tapi jangan lah korang start tgk yang latest2 je, kang tak paham kang sibuk je duk tanya org bagai pehal plak cte tuh macam tuh. :D z pun dulu macam tuh lah. start tgk HP bukan dr awal. dah tuh duk sibuk tnya,pehal plak Harry macam tuh? hahahaha sekali kawan bagi terus lappy dia,suruh tengok dari awal sapai akhir. LOL lepas tgk tuh,ape lagi. jatuh cinta lah dgn si Ron ni.kui2 serious cerita ni,korang tgk byk kali pun tak boring.

p/s:tq sbb wifi laju,z dah ade semua collection HP. hehe



ron weaseley. :))


okay.isnin selasa ada paper ni and tak de gap. -.- tapi skrg rela lagi duk atas katil blogging and jejalan blog org. hoho mood tak de. macam mana nak belajar. ye mmg,z pun tahu tak molek belajar last minutes. tapi nak buat macam mana. tuh adelah fenemona bebudak universiti. hik2 study last minutes,pulun sapai habis,lepas exam je terus kepala otak shut down untuk belajar. hik2

kadang2 mmg penat belajar,rasa nak terus ade kje sbb nak rasa duit sendiri. tapi,dgr senior2 duk cakap,risau jugak bila dah kje,even masa untuk diri sendiri pun hilang. huhu so,konklusinya,live your live. :)
tak payah duk hambat benda yang belum tentu membahagiakan diri kita. hidup untuk waktu sekarang dan nikmatinya. :) betul kan?



okaylah. z pun nak pegi basuh baju yang berlambak dalam raga nuh sbb sbuk exam,diri sendiri pun tak terurus. hoho chow dulu. :)



p/s:  mintak2 tak ramai tunggu turn for mesin basuh. hehe

5 comments:

TeacherNurul said...

good luck! :D

Cik Laure Weng said...

hahaha..
i x suke tgu mesin basuh rm 2.00..
nak x nak kena chop awal2...

hey.done follow ur..
have a great weekend

Paris Lipton said...

huhu phm sangat jd pljr uni...papepon, cayok2!!

nik suzana mat tahir said...

TeacherNurul:tq. :)

Cik Laure Weng : sangatlah tak suka. lambat kot. -.- btw,thanks follow. :)


Paris Lipton: aah.semua same je kalau dah nama student gak. hihi tq nah.

rasyidahmansor said...

aiii??? hebat,,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...